Logo Universiteit Utrecht

WND-conferentie

Inschrijving

Conferentie-informatie

De inschrijving voor de conferentie is geopend. Informatie over de inschrijvings­procedure is hieronder te vinden. U betaalt de deelnamekosten direct bij de inschrijving via iDeal. Zonder betaling is de inschrijvingsprocedure niet afgerond, en staat u niet als deelnemer geregistreerd. Na betaling krijgt u automatisch een bevestigingsmail en een factuur die u kunt gebruiken om de deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren. In januari 2021 ontvangen alle deelnemers per e-mail een certificaat van deelname.

Omdat we graag ruim van tevoren willen weten op hoeveel deelnemers we bij deze vorm van conferentie kunnen rekenen, vragen we u om niet te lang te wachten met uw inschrijving voor de conferentie.

De prijs voor deelname aan de online conferentie is voor iedereen gesteld op € 62,50.

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure is dit jaar voor iedereen gelijk. In alle gevallen geldt: uw inschrijving is pas definitief als de deelnamekosten betaald zijn.

  • Ga via de bovenstaande link naar de inschrijfpagina. Daarna moet u direct betalen via iDeal en zo de inschrijving definitief maken. U krijgt een e-mail met een bevestiging van uw inschrijving en een factuur die u kunt gebruiken om de betaalde deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren. Als u deze e-mail niet ontvangt controleer dan of deze tussen spamberichten in de map Ongewenste e-mail is terecht gekomen.