Logo Universiteit Utrecht

WND-conferentie

Inschrijving

Een overzicht van de deelnamekosten en een toelichting op de inschrijvingsprocedure staan hieronder bij de conferentie-informatie.

Foto’s en filmbeelden

Tijdens de WND-conferentie kunnen foto’s en/of filmbeelden gemaakt worden waarop deelnemers herkenbaar in beeld zijn. Wij gebruiken deze beelden in het conferentieverslag en mogelijk in de communicatie-uitingen van de WND en het Freudenthal Instituut, bijvoorbeeld op de website of in promotiematerialen. Als u niet herkenbaar in beeld wilt, geef dit dan alstublieft tijdens de conferentie bij de fotograaf/de organisatie aan. Dan houden we daar rekening mee.

Conferentie-informatie

Informatie over de deelnamekosten en de inschrijvings­procedure is te vinden in de kaders hieronder. U betaalt de deelnamekosten direct bij de inschrijving via Payvision (voor Nederland) of Bancontact (voor België). Zonder betaling is de inschrijvingsprocedure niet afgerond, en staat u niet als deelnemer geregistreerd. Na betaling krijgt u automatisch een bevestigingsmail en een factuur die u kunt gebruiken om de deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren. In januari 2021 ontvangen alle deelnemers per e-mail een certificaat van deelname.

Omdat we graag ruim van tevoren willen weten met hoeveel deelnemers we bij deze vorm van conferentie kunnen rekenen, vragen we u om niet te lang te wachten met uw inschrijving voor de conferentie.

De prijs voor deelname aan de online conferentie is voor iedereen gesteld op €62,50.

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure is dit jaar voor iedereen gelijk. In alle gevallen geldt: uw inschrijving is pas definitief als de deelnamekosten betaald zijn.

  • Ga via de bovenstaande link naar de inschrijfpagina (open per 21 september). Daarna moet u direct betalen via Payvision (voor Nederland) of Bancontact (voor België) en zo de inschrijving definitief maken. U krijgt een e-mail met een bevestiging van uw inschrijving en een factuur die u kunt gebruiken om de betaalde deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren. Als u deze e-mail niet ontvangt controleer dan of deze tussen spamberichten in de map Ongewenste e-mail is terecht gekomen.